Op 8 december 2017 heeft de gemeente Arnhem het Certificaat Integrale Beplantingsmethode Ruyten ontvangen voor het project "Aanleg van landschapselementen in de wijk Schuytgraaf te Arnhem" uit handen van Frits Ruyten, directeur van het Ruyteninstituut.

Uit de toelichting bij het Certificaat:
"Het toekennen van het IBR Certificaat is de waardering die het Ruyteninstituut heeft voor de gemeente Arnhem als opdrachtgever en voor de integrale samenwerking van advies en landschapsbureau innoVIRENS, aannemer LooHorst Landscaping en de boomkwekers Schmitz en M. van den Oever. Dit samenwerkingsverband is in staat gebleken volgens de IBR methodiek een beplanting van houtige gewassen aan te leggen met daaraan gekoppeld een langdurig onderhoud van 5 jaar.
Het Ruyteninstituut spreekt haar waardering uit voor alle werkzaamheden die voor de aanleg in de Schuytgraaf te Arnhem zijn uitgevoerd en verleend in het volste vertrouwen voor de toekomst dit certificaat aan het project 'Aanleg landschapselementen in Schuytgraaf te Arnhem"

 

Judith Schuring-Berns Gemeente Arnhem

Judith Schuring-Berns Gemeente Arnhem

Maarten Grasveld innoVIRENS

Maarten Grasveld
innoVIRENS

Albert de Koning LooHorst Landscaping

Albert de Koning
LooHorst Landscaping